Ložnice

Vybavenost:

Apartmán má samostatný vstup a je umístěn v 1. nadzemním podlaží. Skládá se ze dvou ložnic  s kapacitou 8 lůžek v členění   4 + 4, velkého obývacího pokoje, koupelny s WC a dalším samostatným WC a kuchyňkou, která je přiměřeně vybavena  pro ohřev a přípravu jednoduchých pokrmů ( 2vařič, mikrovlnná trouba, kávovar,topinkovač, sendvičovač ). K dispozici je televizor a WIFI. Vytápění domu je centrální z jednoho zdroje. Hostům poskytujeme ložní prádlo a ručník.

Pozn. apartmán je nekuřácký a domácí mazlíčci nejsou vítáni.

Poloha:

GPS 50°13'48.839"N, 17°5'6.256"E

Dům je postaven na svažující se jv. straně Rychlebských hor s nádherným výhledem na masiv Šeráku (1351 m), Obřích skal (1082 m) a Čerňavy (1082 m).

Tento masiv odděluje na severní straně Hrubé Jeseníky od Rychlebských hor. Smrk ( 1127 m) je nejvyšší hora Rychlebských hor a je dostupný od našeho domu po žluté turistické značce přes Lví horu (1040 m).

Dostupnost:

1/ autem - téměř na konci obce před konečnou zastávkou autobusů je zapotřebí odbočit vpravo na úzkou místní asfaltovou komunikaci, projet železničním viaduktem a po cca 400 m  jste u nás

2/ autobusem - zastávka je ve vzdálenosti cca 500 m

3/ vlakem - vlakové nádraží je na dohled přes celou šíři údolí

Parkování:

Parkování je zajištěno na  soukromém parkovišti, k dispozici je prostor pro uskladnění kol a lyží.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.